Ujdonságok

Bent olvashattok néhány új albumról, turnéról, illetve EP megjelenésről…

Mesh:

Bár már nem annyira újdonság,  de megéri a hétvégén vágre megrendelni a MESH új albumát.  Az albumot már egy hónapja beharangozták, és meg is tudod venni a Mesh hivatalos honlapjáról www.mesh.co.uk . A Lemez a boltokba is bekerül pont ezen a hétvégén, március 15-én.
Az első dalok nagyon jól debütáltak mind a UK, mind a német listákon, alig várjuk, hogy megírhassuk nektek milyen a lemez.
Az első dal, amely beharangozta az albumot a” Born to Lie”, amely egy kicsit durvább a megszokottnál ( szövegileg), de ugyanolyan tipikus fülbemászó dallamokkal számolhatunk, mint azt már megszoktuk a Meshtől.
Az új album örömére turnéval készülnek a fiúk Áprilisban a legközelebbi állomás Bécs lesz.

A banda Márciusban

22/Március Berlinben,
23/Március Erfurt
24/Március Warsaw-ban
30/Március Bristolban lépfel…

További dátumokat itt találtok: http://www.mesh.co.uk/live
Covenant:
Egy másik igen elismert zenekar, a Covenant is új anyaggal rukkol elő hamarosan. Bár egyenlőre nincs pontos dátum a megjelenésről, egy EP megjelenésre hamarosan számíthatunk “Last dance” névvel.  Reméljük azért nem az utolsó anyag lesz , amivel a banda megörvendeztet minket, de nagy türelemmel várjuk az új dalokat.
További információkat itt találtok a bandáról: www.covenant.se

 
Melotron:

Az Outof Line honlapján jelent meg, hogy a Melotron is új lemezzel örvendezteti meg közönségét: “Stuck In the mirror” címmel. A lemezt már meg tudjátok rendelni a kiadó honlapján. Az öt évnyi hallgatás után egy tipikus EBM electro-pop albumot ígérnek nekünk.

Klinik:

Egy nagy meglepetés, hogy 22 év után egy eredeti felállásban készült albumot készített a Klinik, a 29 évvel ezelőtt megalakult zenekar Dirk és Marc tagokkal újra együtt, hogy olyasmit alkosson aminek bizonyára minden elektonikus zenét kedvelő örülni fog. A  lemezt a kiadó mint minimális szöveg, dallam  erős harsh hangzást mutatja be. Az “Eat Your Heart Out” 100%-ban olyan hangzást ad, mint ha egy perc sem telt volna el a két fiú együttműködése óta.

Music