Május Depeche Mode és Bonanza hónapja

Ha szereted a 101 kulb által szervezett bulikat, akkor biztosan nagyon izgatott vagy már. Májusban szinte minden hétvége a zenéről szól.  Katt beljebb még több Bonanzai és DM buliért…

Bonanza Banzai est- Dürer kert

Az első buli Május 4-én kerül megrendezésre a Dürer kertben, amikor is 25 éves ( lenne) a Bonanza Banzai együttes. A zenekarnak több tribute bandáját is láthatjuk a nagyteremben fellép a Bozai Benzolát, illetve a 8BIT.

A Dürer kert honlapján olvashatunk egy felhívást, miszerint nyitottak még olyan bandák jelentkezésére, akik Bonanza számokat játszanak!

A kertben DM és 80-as évek zenéi szólnak maj.

A hozzájárulás 500 HUF lesz.

 

 

Facebook event

Depeche Mode Koncert Május 21

 Depeche Mode bejelenti új, világkörüli stadionturnéját
A 2013-as koncertkörút május 7-én indul Európában

A Depeche Mode tagjai, akik dalaikkal újradefiniálták a zenei hangzást, bejelentették, hogy jövő nyáron új turnéra indulnak, amely kétségtelenül az egyik legjobban várt zenei esemény lesz 2013-ban.

Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher 34 koncertet ad 25 különböző európai országban, több mint 1.5 millió rajongójuknak, mielőtt a turné Észak-Amerikában folytatódna. A koncertkörút május 7-én, a tel avivi Hayarkon Park Stadionban kezdődik.

A turné Budapestre is megérkezik május 21-én, a Puskás Ferenc Stadionban lehet része az óriási magyar rajongótábornak az újabb fantasztikus Depeche Mode koncertben.

Az európai turné olyan legendás helyszíneket érint, mint a berlini Olimpiai Stadion, a párizsi Stade De France, a moszkvai Lokomotiv Stadion vagy a római Olimpiai Stadion. A koncertkörút európai része július 29-én zárul majd a Minsk Arénában.

Ez lesz az első alkalom, hogy a banda színpadra lép a kirobbanó sikerű 2009/2010-es turnéjuk óta, amikor 142 koncertet adtak a világ körül, több mint 2.5 millió néző előtt.

A több mint három évtizedes fantasztikus pályafutásukkal a hátuk mögött – amely idő alatt 100 milliónál is több albumot adtak el -, a Depeche Mode tagjai az idei év nagy részét a vadonatúj, és a rajongók által rendkívül várt 13. stúdióalbumuk elkészítésével töltötték, amely jövő tavasszal kerül majd a boltokba.

“Nagyon izgatott vagyok az új albumunk kapcsán ” – mondja Dave Gahan -, “de talán még ennél is jobban várom, hogy újra koncertezzünk.”

A 2013. május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncertre belépőjegyeket október 26-án, péntek reggel 7 órától lehet kapni a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

A rajongóknak érdemes igyekezniük már a reggeli online jegyvásárlással is, hiszen a limitált számú, a színpad előtti részre szóló úgynevezett kiemelt állójegyek mindig órák alatt elfogynak.

A koncertre a kiemelt állójegyek mellett 4 különböző kategóriájú ülőjegyet és normál állójegyet lehet majd vásárolni.

 

További info:
www.depechemode.com
www.ticketpro.hu

A koncert után hivatalos afterparty-ban vezethetitek le a koncert által nyújtott energiát:

 

Programs