Alien Vs Predator 2

Minek is a színész, ha egy Predátorral áll szember? Itt a lehetőség  azoknak a  színészeknek, akik nem a szerelmes hősjelenetekben szeretnének érvényesülni…

Mészároljunk egy kicsit! Persze kínosabb az érzés ha közlik, hogy te vagy az áldozat. És mikor arról is döntened kellene, hogy egy Alien, vagy egy Predator tépjen szét akkor tuti nem vállalnám a szerepet. Persze egy ilyen látványos filmben darabokban is élmény szerepelni.
Első ránézésre a hősnőnk kicsit emlékeztet Ripleyre, de persze a régi emlékek jól jönnek egy ilyen filmnél. Ha a régi benyomást kell említenem, akkor a film zenéje is ismerős lesz a Predator rajongóknak.

alienvspredator.jpg

Az emlékeket felídézve nekem vegyes érzéseim vannak: igen valóban állati látványos filmek voltak az Alienek és a Predatorok, de nekem a legnagyobb hatást az idegeimre tették.
Még a Predator  a hentes típus, addig az Alien olyan alattomosan közeledik, hogy frászt kapj, és nagyon brutális módon tépkedi szét  az embereket.
Szóval én részemről rettegen minden film alatt, sőt utána olyan 2 hétig biztosan fenn tudok maradni tanulni..csak ne egyedül kelljen lennem egy szobában…

Ez a film ugyan annyira nem brutális mint az Aliens, de azért itt is hullanak az emberek mint a legyek. Biztosan hatalmas mennyiségű „vér „ került felhasználásra, a film forgatása során.
És itt köszönthetünk egy új kis szereplőt…mi lesz ha Alien egy Predátorból kel ki?…..hát nem a “jajj  de aranyos …de meg simogatnám” szörnyecske az biztos.

A harc pedig elkezdődik…sok sikert az embereknek, akik az egyik oldalról Pratátor a másikról Alien veszi körül. De hát mi sem adjuk fel..ha annó egy csajszi kiütötte a dögöket akkor még van remény!

Szerintem mindenképp érdemes elmenni a moziba, hogy rettegjünk egy jót! A film látványa lenyűgöző , az Alien gonosz, a Predátor hentes…szóval minden adott, hogy jól szórakozzunk!

Cassandra

Art