The Klink/ Monolith Koncert ajánló

A legendás belga ipari zene egyik kiemelkedő alakja, a KLINIK a német Out of Line kiadó gondozásában vadonatúj albummal jelentkezett idén és mindennel felszerelkezett arra, hogy emlékezetes és válogatott koncertekkel örvendeztesse meg közönségét!

klinik_vorosyuk20131201

Több mint 29 évvel ezelőtt ez a zenekar letette egy új stílusú elektronikus zene alapjait – abban az időben nem volt más zenekar, aki minimalista, hideg, sötét és kemény ipari elemeket kombinált volna olyan következetesen, mint a KLINIK. Az olyan koncerttermeket megtöltő dalokat, mint a „Memories”, „Moving hands” vagy a „Black Leather” (és még sok másik) napjainkban is rendszeresen játszott dalok a dark electro klubokban világszerte.

A Klinik komoly hírnevet szerzett magának hideg és kemény EBM hangzásával, fellépéseivel, álarcaival, fekete bőrkabátjaival. Sziszegő vokáljait és minimalista dalszövegeit technikás szinti zene és torzítások emelik magaslatba, heves hangzást kölcsönözve a zenekarnak. Belgium egyik legizgalmasabb electronikus zenéjéről van itt szó, a KLINIK napjainkban is hatással van az újgenerációs zenészekre.
Legutóbbi albumuk, a TIME (1991), a zenei különbözőségek elhatalmasodtak a zenekarban, így a tagok úgy döntöttek, hogy külön utakat járnak be. 2003-ban a zenekar ismét egyesült, azóta rendszeresen játszanak együtt.
A KLINIK tagjai Dirk Ivens, Marc Verhaegen és Peter Mastbooms. Marc egészségügyi okokból már egy ideje nem csatlakozik élőben a zenekarhoz.

Amennyiben tanúja akarsz lenni egy ritka és különleges koncertnek, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

klink_borito

2013 December 1. vasárnap
Várható program:
18.30 kapunyitás / Gyere el időben. nehogy lemaradj valamiről/
18.30 Tuning up: Nameless City
19.20-20.05 RadicalG
20.15-20.55 First Aid 4 Souls
21.10-22.00 Monolith
22.25-23.45 The Klinik

Mindent megteszünk hogy másképp érezd magad…
Klinikai esetek várhatóak
A Bonc asztalnál:
Dr. Dirk Ivens Professzor
Eric van Vonterghem Agysebész
Peter Borg Bodybeats aszisztens
és Glenn Keteleer műtős

Helyszín: Kék Yuk/Vörös Yuk (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)

Jegyek itt kaphatók!

Belépő:
október 28-ig: 2990 Ft
utána: 3990 Ft
helyszínen: 4500 Ft

Forrás: Black Head Agency

Programs