Enrique Igleasias, Budapest 2018

16.990,- HUF  egy ölelés – Enrique Iglesias koncert Budapest

Rengeteg koncerten voltam már, de azt hiszem az első olyan koncertem volt, amin meglepődtem. Sok videót láttam már, ahogy Enrique szaladgál jobb-balra a közönség között, de nem tudtam eldönteni mennyire marketingfogás. A másik dolog, ami foglalkoztatott, hogy mennyire van hangja, mert ugye manapság hallani történeteket a pop zene nagyjairól…

Mindkét részről pozitív csalódás ért: az első hogy igen szép hangja van, talán megkockáztatom a cd minőséget is, de azt a pici tényt meg kell említeni, hiszen ez egy koncert, hogy alapvetően 1,5 óra koncertből, a nagyobb részét bizony nem ő énekli. Én ebben egy picit keveseltem a részvételét, hiszen hiába – meg kell hagyni – annyi mutatós a pasi, hogy minden lány, és kapaszkodj meg fiú is konkrétan visszaváltozott 16 évessé és sikítva próbálta megérinteni, tisztelet a kivételnek, aki valóban 16 volt J.

Azonban mivel koncertre mentem igy hiába a gyönyörű látvány mégsem egy modell versenyen vagyok, szerettem volna egy átütő éneklést hallani, valamit, ami tényleg az arcodba vágja, hogy helló valóban itt a latin szenvedély a hangban is. Ezt inkább a lassú nótáknál tudja érvényesíteni.

Sokszor az üres színpadot néztem miközben főszereplőnk valahol a közönségben bóklászott, ami bennem szó szerint nagy hiányt okozott. Szerintem ez orvosolható lett v olna táncosokkal, mégis legyen mit nézzek, ne csak egy üres színpadot! A srác nem marketing-muksó, valóban imádja a közönségét, egy átlagos gyerek, aki szívből mutogatja gyermeki képét, és puszilgat mindenkit. Sajnálatos régi rossz májam első gondolata milyen immunrendszere lehet a járványok közepette: bakker, 30 embert végig csókolt a közönségből, én meg persze 2 prüszkölés után 1 hétre kidőlök. J

Szóval hogy nehogy valaki félreértse, önmagában nagyon jó élmény volt, egy szuper koncert, ahol valóban egy csupaszív kis emberkét láthattunk, nagyszerű, csupa 1,5 óra slágerrel a színpadon.

Reports