The Offspring Székesfehérvár 2017- FEZEN

Gyermekkori kedvencem a The Offspring, akik végre kis hazánkban is adtak koncertet.  Gyermeki lelkesedéssel vártam, mert hát minden számukat ismervén, a legkedvesebb dalom is tőlük származik.

A koncert maga elég rövid volt, annál velősebb: ha van sláger, ami fellelhető és ismert az szerepelt ebben az 1 órában.  Ami elsőre feltűnik, hogy Bryan felett is elszállt az idő. Egy pici pocakos emberke jött kis a színpadra, hatalmas mosollyal, hiszen nagyon sokan voltak a színpad előtt, nagy lelkesedéssel fogadva régi nagy kedvencüket.

A kor nem befolyásolta, nagyon jó hanggal van megáldva, szépen szólnak a dalok, azonban néhány dal elteltével halk szuszogással vegyítve liheg, mert hát nem bírjuk azt az 1 órát sem végig tolni már. De mindent kárpótolnak a régi slágerek, és a lelkesedés. Milyen lehet 20-30 év után is itt állni és látni hogy még mindig rengeteg ember: fiatalok és kicsit idősebbek is hangosak éneklik slágereiket.

Sosem tudom meg, de a közönség soraiból nézve, picit idősebben már hátul állva de hatalmas élmény, picit nosztalgikus, megható. Talán fura egy punk koncerten, de higgyétek ez egy olyan koncert volt, amire megint elmennék…és ha jól hallottam jövőre megint lesz lehetőségünk arra hogy végig kiabáljuk velük a slágerek, no de erről majd egy ajánlóban ha meglesznek a részletek.

Setlist

 1. You’re Gonna Go Far, Kid
 2. All I Want
 3. Half-Truism
 4. Come Out and Play
 5. Genocide
 6. Original Prankster
 7. Have You Ever
 8. Staring at the Sun
 9. Seven Nation Army (The White Stripes cover)
 10. Want You Bad
 11. Bad Habit
 12. Hit That
 13. Kristy, Are You Doing Okay?
 14. Why Don’t You Get a Job?
 15. (Can’t Get My) Head Around You
 16. Pretty Fly (For a White Guy)
 17. The Kids Aren’t Alright
 18. Encore:
  Americana
 19. Self Esteem

 

Festivals, Reports