Tarja Turunen

TARJAUgye ismerős a gyönyörű Tarja?!Persze hogy az, a Nightwish egykori énekesnője, most szóló karierrer örvendezteti a rajongókat.
Tarja Hazánkban is járt már többször az énekesnő, a neves Sziget fesztivál vendégeként még nekem is votl szerencsém megtekinteni az előadásukat.
Most biztosan teljesen megváltozik a koncert hiszen a zenekar már nem játszik mögötte.
A 2004 –es One Angel’s Dream után most a Winter Storm látott napvilágot.
Az első videóklipp az albumról a „I walk Alone” tipikus északi hangulatú videóklipp.
Tipikusan meg van valami kicsit gothic hangulata a dalnak, ami megfogja a magamfajtát. Maga a dal gyönyörű, Tarja hangja talán szebb mint valaha(bár eddig is nagyon szép volt).Azonban egyetlen kicsit kritikát tudnék mondani a videóval kapcsolatban: engem emlékeztet a Within Temptation Mother Earth klippjére.
Ugyan ez fakadhat csak abból hogy mind a zene mind a két hölgy azonos tipus igy akaratlanul is asszociálok az egyikről a másikra.
Az énekesnő 2007.11.27-én koncertet ad a PECSÁ-ban. A jegy ára 6900 FT, ami, nem is olyan sok ha azt nézzükhogy a hölgy már bizonyitotta magyar közönségnek, hogy milyen szinvonalas koncertet is tud adni.
A hölgy honlapját is megnéztemmár csak kiváncsiságból is hogy egy ilyen művésznek milyen lapot is készitettek: az eredmény nagyon tetszik, a lap egyszerű, gyorsan kezelhető, és nagyon igényes. Egyetlen dolog en stimmelt: megnéztem a turné dátunokat de minden koncertet 11.19 ad majdnem. Ha belegondolok ez eléggé kinos…ok hogy Tarja nagyszerű csaj no de hogy 10 helyen lépjen fel egy időpontban…
Remélem korrigálják a hibát, hogy az egész világ lássa hogy mi is vendégül látjuk ezt a fantasztikus énekesnőt.

Konert ideje: 2007.11.27 kedd
Koncert helye: PECSA
Belépő ára: 6900 FT
Reméljük találkozunk veletek is a koncerten.
Cassandra
Programs