Down Below

DownMikor a M’era Luna feszten a hangárban fotózgattam, az első pár képet szokás szerint olyan zenkearra zoomoltam, akiket nem ismerek annyira. Hiszen ha bármi technikai problémám akadna nem szeretném, ha a nagy zenekarok képeivel lenne probléma.

Szombaton is így alakult…nagyban a fénnyel vagyok elfoglalva, mikor is egy szöszi fiú lép fel a színpadra…hirtelen nagy hasznát vettem a pántnak, mert tuti kiesett volna a kezemből a gépem, mikor megláttam…

Down BelowBasszus régen láttam ilyen jó férfit,, és a hangja… olyan volt, mint mikor először hallotam Ville Valo-t. Az a mély és markáns hang, amit megkülönbözteti a többi énekestől.
Amikor megnyitottam nem rég a honlapojukat egy grafika bukkant elő, mint Charlei és a Csokigyár-ban Jonny Depp..
Június 23-án jelent meg a Sinfony cimű albumuk, amin a nagy sláger a Private soul Security is megtalálható…a dal a német alternativ zene listákon az 5.-dik helyet foglalta el, amire nagyon büszkék a fiúk.
A dalból videó is készült, bár most nem egyiptomi ruhában (vagy valami annak látszóban) vannak a srácok, hanem a 2007-es promó cuccban. A videó semmi extra élményt nem nyújt…egy helyes pasi a fókuszban és egy csajszi…bár ha beleélem magam abba a mondatba, hogy nem is kell hívnom és ő úgy is, megtalál hát, legyen feláldozom magam és nyugton maradok ameddig ideér…
A videót megtekinthetitek a banda honlapján:

“Downbelow”.

A fiúk 2007 decemberében még három koncertet adnak Európában. 2008-ban azonban számos helyen megnézhetjük őket. Április 4-én Bécsben is fellépnek ami elég közel van ahhoz hogy mi is csatlakozzunk a bulizó tömeghez.

Cassandra

Music