Impress

Pitchblackcelebration.com – online kultúrális magazin
alapítva: 2007-ben.

Főszerkesztő
Nagy Orsolya (Cassandra)
Munkatársak
Molnár Hajnalka (Sigride)
Zalatnai Dóra (Iolyn)
Balikó Ivett (Arweny)

A Pitchblackcelebration.com online designját és programozását Zenit (HUC.hu) készitette.
A honlap WordPress motorral működik.

Felhasználási információk és jogi nyilatkozat

A felhasználó a Pitchblackcelebration.com látogatásával, illetve használatával elfogadja az alábbi feltételeket:
A Pitchblackcelebration.com -on nézhető, hallgatható, látható, olvasható tartalom a Pitchblackcelebration.com online magazin tulajdona, beleértve a Pitchblackcelebration.com melléksite-jait is,ezért a tartalomért a belsős és külsős munkatársak semmilyen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatók.
A Pitchblackcelebration.com -n nézhető, hallgatható, látható, olvasható tartalom bármilyen másodlagos terjesztése, vagy felhasználása kizárólag a szerkesztőség, vagy a főszerkesztő előzetes, írásbeli engedélyével, és a Pitchblackcelebration.com -ra való hivatkozással történhet.
A Pitchblackcelebration.com automatikusan fogad információkat a felhasználóktól és ezek az információk tárolódnak a szerveren, (IP cim ilyen informácio lehet).
Ezeket az információkat a Pitchblackcelebration.com később felhasználhatja, de kizárólag csak statisztikai célokra.
A Felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat:
-jogosulatlan vagy a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat,
– üzleti titkokat
– szerzői jogokat sértő alkotóelemeket
– megtévesztő jellegű adatokat, hamis tényeket, valós tényeket nem tüntethet fel hamis színben
-mások személyiséghez fűződő jogait sértő tartalmat
– olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására
-amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelő értékítéletre és az emberi méltóságra,
-súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki
-becsmérlők vagy megalázók, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak
-egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak,
– elfogadhatatlan mértékű félelem, vagy nyugtalanság érzetet keltenek,
-bárkinek a magánéletét vagy nyugalmát indokolatlanul zavarják,
-bűncselekményre felbujtást; szexuális, erőszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás vagy félelem keltésére alkalmas alkotóelemeket tartalmaznak
– a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény hatálya alá tartozó reklámot.

A Pitchblackcelebration.com szerverein tárolt tartalom, illetve a Pitchblackcelebration.com melléksite-jai is a Pitchblackcelebration.com tulajdonát képezik, ugyanazon szabályok érvényesek rájuk, mint a Pitchblackcelebration.com magazinra.
A portál oldalain megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.
A Pitchblackcelebration.com nem felelős, és semmilyen kártérítési kötelezettséget nem vállal a kiállított anyagok tartalmáért.
A Pitchblackcelebration.com videó felhasználási feltételei:
A Pitchblackcelebration.com a videók tartalmával, létével kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal / felelősségre nem vonható.
A videók a Pitchblackcelebration.com, a rendezvények szervezői, illetve a zenekarok / dj-k tulajdonát képezik.

A videók streamelt technológiára alapulnak, letöltésük szigorúan tilos, illegális,.
A koncertvideók illetve videoklipek kizárólag szórakoztatási céllal készültek, rögzítésüket, illetve a Pitchblackcelebration.com oldalon való publikálásukat a rendezvény szervezője / klip tulajdonosa / fellépő zenekar ill. dj szóban vagy írásban engedélyezte.
A felhasználó a Pitchblackcelebration.com honlapon található videókat beillesztheti saját honlapjába / blogoldalába, ezt kizárólag a Pitchblackcelebration.com online magazinra hivatkozva, illetve az itt közölt embed cím használatával teheti.
Ha bárki önmagát vélné felfedezni a videókon, a Pitchblackcelebration.com -val, illetve a rendezvény szervezőjével szemben semmilyen kukorékolásra nincs lehetősége.