Keith Mina Caputo Koncert Dürer Kert

Szeptember hónap több olyan koncertet is hozott, amelyet érdemes volt megnézni a Dürer kertben. A hónap vége felé a Keith Mina Caputo lépett fel a nagyteremben…

durer1.jpg

A koncert számomra több meglepetéssel is szolgált. Mindenki nagyon várta a koncertet, hiszen a Life of Agonyt ( Aminek Keith az énekese)  itthon kedvelt, és ismert. Ugyan én annyira nem vagyok otthon ebben a stílusban, de nagy kíváncsisággal fogadtam a zenéjét. A koncert fantaszkitus volt, a zenekar maximálisan élvezte a magyar közönség vendégszeretetét, és talán ezért is tudott annyi érzést átadni nekünk.

durer2.jpg

durer3.jpg

durer5.jpg

A kisteremben egy ugyan nem annyira ismert de egyre nagyobb körben közkedvelt Intim Projekt zenekar lépett fel. A zenekar kicst keveri a a Bonanza, a Depeche Mode, és a Linkin Park stílusát. Habár ez így nagyon le van egyszerűsítve, de a sok feldolgozás mellett a banda saját dalaikat ebben a hangulatban adják elő. A szöveget, és ha jók az információim a zenét is az énekes írja, ugyan legkevésbé illetném vidám, de mindenképpen megkapó szövegeket érdemes meghallgatni.

durer6.jpg

durer7.jpg

durer9.jpg

Képeket készítette: Cassandra
Szöveg : Cassandra
2011.10.09